ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

οι προτάσεις των
εκδόσεων ΜΙΛΗΤΟΣ
για την εβδομάδα

Εκδόσεις Μίλητος

Οι «Εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ», από την ίδρυσή τους αδιάλειπτα υπηρετούν το χώρο του βιβλίου με προσήλωση στις ποιοτικές εκδόσεις και σεβασμό στον αναγνώστη και τις ανάγκες του.

Η θεματολογία των έργων που θέτουμε σε κυκλοφορία είναι σχετική με την ιστορία και τις παραδόσεις του Ελληνισμού, την τέχνη αλλά και την αποτύπωση της Ελλάδας σε πολυτελή λευκώματα.

Η εκδοτική μας δραστηριότητα είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν στο παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό σπάνια χειρόγραφα που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συλλεκτικές εκδόσεις μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας, περίτεχνα λευκώματα με θέμα τον «απανταχού ελληνισμό», αλλά και συλλεκτικά ημερολόγια με πρωτότυπο ελληνοκεντρικό υλικό.

Οι «Εκδόσεις Μίλητος» -ένας δυναμικός ελληνικός εκδοτικός οίκος-  καθιερώθηκαν ως ο πλέον αξιόπιστος φορέας για τη διάθεση ποιοτικών εκδόσεων υψηλής αισθητικής, με επιστημονικώς τεκμηριωμένο συγγραφικό υλικό, αλλά και συλλεκτικό χαρακτήρα.

Το πελατολόγιο των εκδόσεων μας αποτελείται από τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη στην ποιότητα της δουλειάς μας.