ΟΜΟΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Υπάρχουν 7 βιβλία

ΟΜΟΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
 • Available
  ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣH ΤΗΣ ΕΛΛΑΔAΣ- CHOISEUL GOUFFIER

  Ένα έργο ζωής του Γάλλου ιστορικού, φιλοσόφου και χαράκτη Choiseul Gouffier, ο οποίος περιηγήθηκε την τουρκοκρατούμενη Ελλάδα και τα παράλια της Μ. Ασίας στα 1776 και αποτύπωσε τους αρχαιολογικούς χώρους, τα κάστρα, τους ναούς, εκπόνησε χάρτες και σχεδιαγράμματα και κατέγραψε έθιμα των κατοίκων, τοπικές ενδυμασίες, φυσικά και αστρονομικά φαινόμενα. 

  Ένα έργο ζωής του Γάλλου ιστορικού, φιλοσόφου και χαράκτη Choiseul Gouffier, ο οποίος...

  Ένα έργο ζωής του Γάλλου ιστορικού, φιλοσόφου και χαράκτη Choiseul Gouffier, ο οποίος περιηγήθηκε την τουρκοκρατούμενη Ελλάδα και τα παράλια της Μ. Ασίας στα 1776 και αποτύπωσε...

  1 200,00€
 • Out of stock
  ΑΠΑΝΤΑ ΠΛΑΤΩΝOΣ

  Η παρούσα έκδοση συνοδεύεται από επιστημονικό παράρτημα με ιστορικά στοιχεία για την εποχή που δημιουργήθηκε το πρωτότυπο και τη σημασία του για την παγκόσμια φιλολογική και πολιτιστική παιδεία. Προσφέρεται σε χειροποίητη χρυσοποίκιλτη κασετίνα. Συλλεκτική έκδοση 3.000 αντιτύπων.

  Η παρούσα έκδοση συνοδεύεται από επιστημονικό παράρτημα με ιστορικά στοιχεία για την...

  Η παρούσα έκδοση συνοδεύεται από επιστημονικό παράρτημα με ιστορικά στοιχεία για την εποχή που δημιουργήθηκε το πρωτότυπο και τη σημασία του για την παγκόσμια φιλολογική και...

  600,00€
 • Available
  ΑΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

  Πανομοιότυπη έκδοση της δεύτερης έκδοσης των Απάντων του Αριστοτέλους (Βασιλεία 1531). Η έκδοση αυτή, που αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία της διάδοσης του κειμένου του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου σε όλη την Ευρώπη, προλογίζεται στα λατινικά από τον Ντεζιντέριο Έρασμο, ο οποίος την αφιερώνει στον γιο του Άγγλου λογίου και πολιτικού Θωμά Μωρ.

  Πανομοιότυπη έκδοση της δεύτερης έκδοσης των Απάντων του Αριστοτέλους (Βασιλεία 1531)....

  Πανομοιότυπη έκδοση της δεύτερης έκδοσης των Απάντων του Αριστοτέλους (Βασιλεία 1531). Η έκδοση αυτή, που αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία της διάδοσης του κειμένου του μεγάλου...

  200,00€
 • Available
  ΑΠΑΝΤΑ ΓΑΛΗΝΟΥ

  Πανομοιότυπη αναπαραγωγή της πρώτης πλήρους έκδοσης των κειμένων του μεγάλου ιατρού της Ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας Γαληνού, που εκδόθηκε στην Βενετία, στο περίφημο τυπογραφείο του Άλδου Μανούτιου, το 1525. 

  Πανομοιότυπη αναπαραγωγή της πρώτης πλήρους έκδοσης των κειμένων του μεγάλου ιατρού της...

  Πανομοιότυπη αναπαραγωγή της πρώτης πλήρους έκδοσης των κειμένων του μεγάλου ιατρού της Ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας Γαληνού, που εκδόθηκε στην Βενετία, στο περίφημο τυπογραφείο...

  200,00€
 • Available
  ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΠΕΡΙ ΥΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

  Η έκδοση αποτελεί την ακριβή αναπαραγωγή του πρωτοτύπου χειρογράφου «Διοσκουρίδης, Περί Ύλης Ιατρικής», το οποίο φυλάσσεται στη Βιβλιοθήκη της Νάπολης.

  Η έκδοση αποτελεί την ακριβή αναπαραγωγή του πρωτοτύπου χειρογράφου «Διοσκουρίδης, Περί...

  Η έκδοση αποτελεί την ακριβή αναπαραγωγή του πρωτοτύπου χειρογράφου «Διοσκουρίδης, Περί Ύλης Ιατρικής», το οποίο φυλάσσεται στη Βιβλιοθήκη της Νάπολης.

  450,00€
 • Available
  ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΙΣ EN GRECE

  Τα διαδοχικά ταξίδια του φωτογράφου και περιηγητή Frederic Boissonas (1858-1944) στην Ελλάδα αποτέλεσαν αντικείμενο τριών εκδόσεων μέσα από τις οποίες «το ελληνικό τοπίο άρχισε ξαφνικά να κινείται», όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί ο ελληνικής καταγωγής κριτικός τέχνης, E. Teriade.

  Τα διαδοχικά ταξίδια του φωτογράφου και περιηγητή Frederic Boissonas (1858-1944) στην...

  Τα διαδοχικά ταξίδια του φωτογράφου και περιηγητή Frederic Boissonas (1858-1944) στην Ελλάδα αποτέλεσαν αντικείμενο τριών εκδόσεων μέσα από τις οποίες «το ελληνικό τοπίο άρχισε...

  950,00€
 • Available
  Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

  Ένα έργο εμπνευσμένο από τον πλούτο των γεγονότων και τις ιδιομορφίες θεών και ηρώων, γραμμένο από τον Γάλλο ιερωμένο Michel de Marolles, στη μοναρχική Γαλλία του 18ου αιώνα. 

  Ένα έργο εμπνευσμένο από τον πλούτο των γεγονότων και τις ιδιομορφίες θεών και ηρώων,...

  Ένα έργο εμπνευσμένο από τον πλούτο των γεγονότων και τις ιδιομορφίες θεών και ηρώων, γραμμένο από τον Γάλλο ιερωμένο Michel de Marolles, στη μοναρχική Γαλλία του 18ου αιώνα. 

  500,00€