ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Υπάρχουν 4 βιβλία

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
 • Available
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

  Στο πολυτελές λεύκωμα από τις εκδόσεις Μίλητος, παρουσιάζεται συνολικά η δουλειά του μεγάλου Έλληνα δημιουργού Μιχάλη Κακογιάννη, που δικαιωματικά θεωρείται αυτός που έκανε παγκοσμίως γνωστό τον ελληνικό κινηματογράφο.

  Στο πολυτελές λεύκωμα από τις εκδόσεις Μίλητος, παρουσιάζεται συνολικά η δουλειά του...

  Στο πολυτελές λεύκωμα από τις εκδόσεις Μίλητος, παρουσιάζεται συνολικά η δουλειά του μεγάλου Έλληνα δημιουργού Μιχάλη Κακογιάννη, που δικαιωματικά θεωρείται αυτός που έκανε...

  100,00€
 • Available
  Η ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  Οι εκδόσεις "Μίλητος" παρουσιάζουν τη "Σκόνη του χρόνου" του Θόδωρου Αγγελόπουλου.  Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρατίθεται το σενάριο της ταινίας. 

  Οι εκδόσεις "Μίλητος" παρουσιάζουν τη "Σκόνη του χρόνου" του Θόδωρου Αγγελόπουλου....

  Οι εκδόσεις "Μίλητος" παρουσιάζουν τη "Σκόνη του χρόνου" του Θόδωρου Αγγελόπουλου.  Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρατίθεται το σενάριο της ταινίας. 

  80,00€
 • Available
  EL GRECO

  O εκδοτικός οίκος «Μίλητος», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στο Ελληνικό κοινό, ένα λεύκωμα-σταθμό για τoν ελληνικό κινηματογράφο, το βιβλίο «EL GRECO, η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή». 

  O εκδοτικός οίκος «Μίλητος», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στο Ελληνικό...

  O εκδοτικός οίκος «Μίλητος», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στο Ελληνικό κοινό, ένα λεύκωμα-σταθμό για τoν ελληνικό κινηματογράφο, το βιβλίο «EL GRECO, η ταινία...

  60,00€
 • Available
  ΛΕΞΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

  Μια έκδοση στην οποία καταγράφονται περίπου 2.500 κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους και 1.164 βιντεοταινίες που γυρίστηκαν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό από το 1914 ως το 2000 με πλήρως ενημερωμένα λήμματα.

  Μια έκδοση στην οποία καταγράφονται περίπου 2.500 κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου...

  Μια έκδοση στην οποία καταγράφονται περίπου 2.500 κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους και 1.164 βιντεοταινίες που γυρίστηκαν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό από το 1914 ως το...

  65,00€