ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Υπάρχουν 4 βιβλία

 • Available
  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΜΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

  Στο δίτομο αυτό έργο καταγράφεται, για πρώτη φορά, η ιδιαίτερη ιστορία των 170 χρόνων των μέσων μαζικής μεταφοράς.  Οι οκτώ συγγραφείς της Ομάδας Έρευνας της Ιστορίας της Αθηναϊκής Συγκοινωνίας εργάστηκαν επί 22 χρόνια συλλέγοντας ένα μοναδικό υλικό που τεκμηριώνει την κοινωνική, πολιτική, λαογραφική και τεχνική διάσταση των συγκοινωνιών.

  Στο δίτομο αυτό έργο καταγράφεται, για πρώτη φορά, η ιδιαίτερη ιστορία των 170 χρόνων...

  Στο δίτομο αυτό έργο καταγράφεται, για πρώτη φορά, η ιδιαίτερη ιστορία των 170 χρόνων των μέσων μαζικής μεταφοράς.  Οι οκτώ συγγραφείς της Ομάδας Έρευνας της Ιστορίας της...

  180,00€
 • Available
  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΑ

  Μέσα από ένα πρωτότυπο αρχειακό υλικό ξαναζωντανεύει η εποποιία των ελληνικών υπερωκεανίων και η ακμάζουσα, για εβδομήντα ολόκληρα χρόνια, δραστηριότητά τους. Μια εμπεριστατωμένη οικονομική και πολιτιστική ανάλυση της ελληνικής ναυσιπλοΐας.

  Μέσα από ένα πρωτότυπο αρχειακό υλικό ξαναζωντανεύει η εποποιία των ελληνικών...

  Μέσα από ένα πρωτότυπο αρχειακό υλικό ξαναζωντανεύει η εποποιία των ελληνικών υπερωκεανίων και η ακμάζουσα, για εβδομήντα ολόκληρα χρόνια, δραστηριότητά τους. Μια...

  80,00€
 • Available
  ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

  Μια εμπεριστατωμένη μελέτη για το ιστορικό Tραινάκι του Πηλίου που περιλαμβάνει αναλυτικό ιστορικό της γραμμής από την κατασκευή της μέχρι την κατάργησή της το 1971.

  Μια εμπεριστατωμένη μελέτη για το ιστορικό Tραινάκι του Πηλίου που περιλαμβάνει...

  Μια εμπεριστατωμένη μελέτη για το ιστορικό Tραινάκι του Πηλίου που περιλαμβάνει αναλυτικό ιστορικό της γραμμής από την κατασκευή της μέχρι την κατάργησή της το 1971.

  80,00€
 • Available
  ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ

  Η ιστορία της ελληνικής αεροπορίας από την πρώτη πεντάλεπτη πτήση του 1908 ως τα σύγχρονα F16 πολλαπλών ρόλων και παντός καιρού, μέσα από σπάνιες φωτογραφίες και αναλυτικά κείμενα ειδικών.

  Η ιστορία της ελληνικής αεροπορίας από την πρώτη πεντάλεπτη πτήση του 1908 ως τα...

  Η ιστορία της ελληνικής αεροπορίας από την πρώτη πεντάλεπτη πτήση του 1908 ως τα σύγχρονα F16 πολλαπλών ρόλων και παντός καιρού, μέσα από σπάνιες φωτογραφίες και αναλυτικά...

  90,00€