Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε κατά την πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμβουλευτείτε τις ακόλουθες οδηγίες ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 32 11 170.

Εγγραφή Μέλους 

Για να πραγματοποιήσετε αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος. Παρακαλούμε ολοκληρώστε τη διαδικασία αυτή από το μενού ¨είσοδος" και ακολουθώντας τις αντίστοιχες οδηγίες.

Αναζήτηση Προιόντων 

Στην κορυφή της σελίδας και αριστερά θα βρείτε την ειδική μπάρα που θα σας βοηθήσει με την τοποθέτηση μιας λέξης κλειδί να βρείτε τα βιβλία τα οποία σας ενδιαφέρουν. Σε περίπτωση που δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αποστολές

Οι εκδόσεις μας πραγματοποιούν αποστολές βιβλίων σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Επιχειρηματικό Δώρο 

Οι εκδόσεις Μίλητος διατηρούν μια μεγάλη παράδοση στην προσφορά επιχειρηματικών δώρων από επιχειρήσεις και ιδιώτες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο (210 32 11 170) για να ενημερωθείτε σχετικά από τα αρμόδια εξειδικευμένα στελέχη των εκδόσεών μας.

Αποστολή Δώρου - Περιτύλιγμα

Επιλέξτε το βιβλίο που σας ενδιαφέρει και δωρίστε το στους αγαπημένους σας. Ζητήστε μας την παραλαβή του σε περιτύλιγμα.

Μαζικές Παραγγελίες 

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η προμήθεια μιας μεγάλης ποσότητας βιβλίων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας υποβάλλουμε την προσφορά μας.

Φωτογραφικό Αρχείο Εκδόσεων Μίλητος

Σας ενδιαφέρει να εκμεταλλευτείτε το μοναδικό φωτογραφικό μας αρχείο για τη δική σας περίσταση; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την πιθανότητα μιας συνεργασίας.

Ειδικές Εκδόσεις

Οι εκδόσεις μας μπορούν να σας προσφέρουν την τεχνογνωσία τους για να πραγματοποιήσετε τη δική σας έκδοση. Ελάτε κοντά μας και ενημερώστε μας για την ιδέα σας. Σύντομα θα έχετε μια κοστολογημένη πρόταση συνεργασίας.